2011. május 28., szombat

A világ legjobb konyakja - Jelenlegi ára: 330 000 Ft


Remy Martin Louis XIII.: A legmagasabb minőségű konyak ma a piacon, melyet tökéletesre alkotott a Remy Martin pincemestereinek három nemzedéke. Az eredmény a savoir-faire, művészet és türelem egy varázslatos kombinációja. Grand Champagne régió egy szőlőfajtátából, ami szavatolja az egyedülálló, kizárólagos minőséget. Kétségtelenül a világ legjobb cognac-ja, mely mindig kedvenc volt a politika, a divat és művészet világában. Köztük Christian Dior, Elton John.
Csodálatos sötét-aranysárga, mahagóni árnyalattal, melynek illatában nárcisz, jázmin, sáfrány, golgotagyümölcs, eukaliptusz és szantálfa harmonizál. Csak a legjobb ízekkel büszkélkedik. A lychee-vel és gyömbérrel Kínába, szivarokkal Kubába, fahéjjal Közép-Amerikába visz.
A legmagasabb bonyolultság bontakozik ki, egytől-egyig csodálatos aromák harmoniájában.
Sajnos fogalmunk sincs hány éves lehet,  de a legöregebbje egy teljes évszázadig pihent hordójában, de a legfiatalabb is idősebb 40 évesnél.
A Remy Martin XIII. Louis semmivel sem helyettesíthető. A világ legjobb konyakja. 0. 7 liter 40% konyakkülönlegesség díszdobozban.
Sorszámozott!!!



Jelenlegi ára: 330 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 19:40
. A világ legjobb konyakja - Jelenlegi ára: 330 000 Ft