2012. január 22., vasárnap

Jászfalusi Brúnó - Jelenlegi ára: 1 Ft

Brúnó újra gazdát keres. : (
Video:
http: //www. youtube. com/watch? v=8RSj7U6Lh7Y
Jászfalusi Brúnó, akit anno kölyökként mi adtunk örökbe és akit akkor kaptunk vissza, amikor elütötte egy autó…
Lába eltörött, de szerencsés volt, mert műteni nem kellett csak rögzíteni. Szép  változatos színű – kötés van rajta, nemsokára levehető végleg.
Fiatal, még nincs egy éves. Lakásba szeretnénk örökbe adni, vagy atombiztos kőkerítéses kertes házba bent alvással,   mert agya az van – a szökésben is. Kerítést úgy mászik, mint egy macska… Kutyákkal, legyen az kan vagy szuka – jól kijön, és macskákat sem kergeti.
Szertelen, aktív, játékos, rohangálós. Olyan gazdit keresünk mellé, aki le tudja fárasztani, akivel sokat sétálhat.
Kutyaiskola ajánlott mellé!  
Vélemény róla:
Brúnó, aki az ideigleneseknél a Spuri névre hallgat, tegnap este nálunk aludt.
már többször hívtam Timit, én teljesen bele vagyok szeretve. álomjó kutya, Lolával nagyon jól kijön, pedig Lola néha megcsípte az orrát. nagyon jól tanítható, hiperintelligens, szobatiszta, végigaludta az éjszakát.
kerítésre mászni nem akart, viszont nagyon alaposan megnézegette a sarkokat. hátul van a szomszéd felé egy lyuk, azt nem találta meg, azért a fél szemem mindig rajtuk, Lola is nagy szökőgép.
Innen indult:  
Kedves Gazdi-jelöltek!
A mi esetünkben a leütéssel nem jár együtt automatikusan az "áru" kötelező átvétele/átadása, azt minden esetben megelőzi egy személyes találkozó, és kutya/gazdi ismerkedés. Leütés előtt javasoljuk, hogy néhány szóban írják meg nekünk, hogy hova, milyen körülmények közé kerülne a kutya (kertes ház/lakás, gyerek van-e, mekkora, másik állat kutya/macska, stb).
Kölcsönös szimpátia esetén védenceinket örökbefogadási szerződéssel adjuk örökbe, és figyelemmel kísérjük további sorsukat is.
KIZÁRÓLAG NAGYKORÚ GAZDAJELÖLTEK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!!
A gondozásunkban lévő állatokat több helyen is hirdetjük, így előfordulhat, hogy az aukció lejárata előtt más úton gazdára találnak. Szimpátia esetén javasoljuk a kötelezettségektől mentes leütést, a részletek könnyebb megbeszélése végett.
Pilis-Budai Kutyamentők Társasága Egyesület



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-05 12:30
. Jászfalusi Brúnó - Jelenlegi ára: 1 Ft