2012. január 15., vasárnap

NOKIA DKE-2 (mini) USB kábel +ajándék kártyaolvasó - Jelenlegi ára: 1 200 Ft


NOKIA DKE-2 (mini) USB (adat)kábel (Hossz: Kb.: 80 cm) + ajándék memóriakártya-olvasóval (Hama, USB -s, 19 az egyben) ealdó!
Figyelem! Mielőtt licitálsz, OLVASD végig, ha bizonytalan vagy, KÉRDEZZ, és CSAK akkor licitálj, ha BIZTOSAN EZT akarod!
Átadás alapvetően személyesen, kézből-kézbe Budapesten. A postai AJÁNLOTT, Levélszekrényben Nem Kézbesíthető (LNK) levélkénti (!!! ) megküldés díja a vevőt terheli!
Utólag már nem fogsz tudni visszakozni (negatív minősítés)!
A NOKIA DKE-2 (mini) USB (adat)kábelhez (Lásd 1. (ikon)fénykép - kábelfeliratok) ajándékként adom az USB -s HAMA 19 in1 memória kártyaolvasót (lásd 2. , 3., 4. és az 5. fényképek). A kábel mini USB -s vége az ezen a linken látható képen balról a második kábelcsatlakozó végre hasonlít (méret és alak, amúgy biztosan jó a NOKIA E90 -es, illetve az azzal kompatibilis csatlakozójú mobiltelefonokhoz).   A kábelt eredetileg egy NOKIA E90 -hez telefonhoz adták, azzal használtam és tökéletesen működött. Az adatkábel más NOKIA telefonokhoz is használható. A teljesség igénye nélkül ezen a linken láthatóak a DKE-2 -es USB kábellel kompatibilis NOKIA telefonok!
Az adatkábel hossza Kb.: 80 cm.
A licit nélküli áron leütő vevő megkapja továbbá  az M2 -> "Memory Stick Duo" Adaptert is (Lásd 6. fénykép, illetve a licit nélküli áras vevő teljes csomagját mutató utolsó, 7. fénylépet), amivel az M2 -es kártyák is olvashatóak a kártyaolvasóval.  Az M2 adaptert a licitáras vevő is megveheti, ez esetben ennek ára +400 Ft, a fenti - licit nélküli áron való leütéstől - esettől eltekintve nem képezi a normál aukció részét!
A memórikártya-olvasó kis méretű (lásd 2. és 7. fényképek!!! ), használt, de rendben működik. Én XD-, illetve (MS adapteren keresztül - lásd 6. fénykép) M2, valamint (SD adapteren keresztül - Lásd 8. fénykép) Micro SD kártyákkal használtam, ezeket gond nélkül felismerte, kezelte.
A használható kártyák köre széles (lásd a 3. fénykép). A teljesség igénye nélkül: XD, MS (Pro) / MS Duo (Pro) /iideértve a MagicGate -eseket is! /- illetve adapterrel MS micro (M2) -, (Mini) SD - illetve adapterrel Micro SD -, Compact Flash (CF) I / II, (RS) MMC, SM, MicroDrive, stb...
(Elméletileg firmware upgrade -del újabb kártyatípusok is lehetségesek lehetnek - lásd alább! )
A kártyaolvasó számítógépes csatolója mind az USB 1. 1 -es, mind pedig az USB 2. 0 -ás szabványt is ismeri.
Több specialitás!
- Frissíthető szoftver amivel az újabb kártyatípusok, illetve specialitások is használhatóvá vál(hat)nak. Jelenleg még eredeti firmware van rajta. Ezzel úgy tűnik csak a maximum 2 GB -os kártyákat tudja kezelni. Lehet, hogy frissítés után nagyobb kapcitásúkat is kezelni tud, de ez kérdéses(értsd: Én nem upgradeltem, és a korrektség kedvéért jelzem én a - HAMA oldalán legalábbis - nem találtam hozzá egyelőre programot, de ha ez számodra fontos akkor mielőtt licitálsz ellenőrizd le! );
- Közvetlen (számítógép nélküli) kártyáról kártyára másolás(ezt nem próbáltam), stb.
- Külön CD ami egy jogtiszta Ulead Photoexplorer 8. 5 SE, valamint egy "PC Inspector" (smart recovery - helyreállító) progrramot is tartalmaz!
Természetesen az eszköz a vásárlás előtt kipróbálható (ehhez igény esetén NoteBook -ot tudok biztosítani, azaz már az átvételkor is kipróbálható).
Igény esetén (a vételáron felül további 400, - Ft -ért! ) tudok adni egy MicroSD -> SD Adaptert is, amivel az "Micro SD" kártyák is (SD kártyaként) kezelhetővé válnak (lásd a 8. fénykép)! A normál licitnek a MicroSD adapter nem képezi a részét!!!! - Mivel csak KORLÁTOZOTT SZÁMú adapterem van, ezért kifejezett ilyen igény esetén LICIT ELŐTT ÉRDEKLŐDJ!!!
Mivel elméletileg használt, ezért a további működésre garanciát nem tudok vállalni (bár ezekben elméletileg nem nagyon van ami elromoljon... ). Ettől függetlenül természetesen él a "kipróbálási" garancia (átadást követő 1 hét)!
A memóriakártyaolvasó vásárlásáról számla 2011. december 23- áig megoldható, ilyen igény esetén előre érdeklődj!
Szeretném jelezni, hogy átadás-átvétel alapvetően személyesen, Budapesten, postai - Ajánlott, LNK levélkénti - megküldés díja a vevőt terheli (Lásd alább, szállítási lehetőségek)!
Egyéb feltételek - átadás-átvétel, kipróbálás, stb. ... - tekintetében a Saját oldalamon írtak a mérvadók.
Kérem, hogy csak az licitáljon aki ezt átnézte és elfogadja.
Ha bizonytalan vagy, vagy kérdésed van, úgy licit előtt kérdezz!



Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2012-01-29 12:00
. NOKIA DKE-2 (mini) USB kábel +ajándék kártyaolvasó - Jelenlegi ára: 1 200 Ft